Populaarne juutuuber Boris õpib oma videoblogis seekord eesti keelt. See osutub mehele aga üsna keeruliseks väljakutseks, kuna meie emakeeles on koguni 14 käänet ning ohtralt erinevaid keelemurdeid, millega saab veel sõnu omakorda väänata. Vaata videost, kuidas ta hakkama saab!
Loe edasi...

Nüüd, kui esimene lumi on taas maha sadanud on õige aeg meenutada vigureid, mida talve tulekuga tehtud on. Vaata videost, kuidas hooldustöötaja maja elanikele kätte otsustas maksta.
Loe edasi ...

Jackson ODoherty ja Shammi on kaks eriti hullu kutti, kes teevad võidu üksteisele totraid tüngu. Loomulikult on kõik mõeldud läbi huumori, kuid nii mõnigi stseen ajab lausa kondid valutama. Vaata videost, kuidas see neil välja kukkus.
Loe edasi ...

Tegijal ikka juhtub!
Loe edasi ...

Pulmakorraldajale ja pruutpaarile tekitavad sageli hirmu väikesed lapsed, keda külalised on kaasa võtnud. Rikutud kleidid, segamini aetud tort, lõppematu jonn ja lärm - need on vaid mõningad näited, millega mudilased sel päeval hakkama võivad saada. Sest tõesti kui tegu on lastega, siis võib ju iga kell midagi juhtuda... Vaata videost, millega näiteks see väike poiss hakkama sai!
Loe edasi ...

Tõeline päeva naerutaja! No kas pole mitte armas?
Loe edasi ...

Igav.ee erisaates meenutame lõppeva aasta vaimukamaid ajakirjanduspärle ning saatuslikke apse, mis Eesti meediamaastikul enim tähelepanu pälvisid ning mitte üht eestlast külmaks ei jänud.
Loe edasi ...