Et asju mitte liiga keeruliseks ajada, tuleb artiklis juttu tähtedest ja nende numeroloogilistest tähendusest, mitte täpsetest numbritest, millega need suhestuvad.

Nurgakivi

Kõigepealt heidame pilgu Nurgakivile ehk esimesele tähele sinu nimes. See annab üldise ülevaate iseloomust ning sellest, kuidas sa tõusudesse ja mõõnadesse suhtud. Lühidalt öeldes on sinu Nurgakivi seotud sinu oskusega tõusuperioode kõrgelt hinnata ja võimega elu keerdkäikutest uhkelt üle olla.

Tipukivi

Tipukivi on nime viimane täht, mis esindab sinu võimet projekte ja ideesid algusest lõpuni näha. Ühtlasi viitab see ka sinu „viimasele“ numbrile. Heites pilgu enda Nurgakivile ja Tipukivile-tähtedele, mis „raamivad“ sinu nime- võid kindlaks teha, kui lihtne on sinu jaoks uute prtosesside ja projektide algatamine ja lõpule viimine. Kas oled kiire ja särtsakas tegutseja või pigem aeglane ning mõtlik otsustaja? Nimetähtede numeroloogia aitab antud küsimusele vastuse leida.

Esimene täishäälik

Sinu nime esimene täishäälik- täht, millest ei saa üle ega ümber vaadata, kuna seda võib pidada sinu nime tuumaks.Suured eesmärgid ja ihaldusväärsed unistused, mis sind iga päev tegutsema ajendavad- esimene täishäälik nimes on seotud just nimelt selle osaga sinu elust. Samas on see täht ühtlasi ka väga saladuslik, sest väga vähesed inimesed julgevad ausalt ilma kahtluse varjuta elada enda kõige sügavamate soovide ja ihade järgi. Esimene täishäälik nimes viitab millelegi, millest sinu kõige lähedasemad sõbrad, pereliikmed või ainult sina ise sinu kohta teada võivad, olles seeläbi äärmiselt paljuütlev „aken“ sinu hinge salamaadele!

Levinud nimetähed

Järgnevalt toome sinuni enam levinud nimetähed, et saaksid enda nime tegelikku olemust paremini mõista. Sa saad enda nime dekodeerida keskendudes kolmele aspektile. Oletame, et sinu nimi on Anna. Tänu „A“´le kui sinu Nurgakivi tähele oled ambitsioonikas uute ettevõtmiste algatmisel. „A“ kui sinu nime esimene täishäälik viitab sellele, et sa kaldud seda ambitsiooni teiste eest varjama- võib-olla oled tagasihoidlik enda loomingulise ja innovatiivse poole välja näitamisel. Tänu „A“´le kui Tipukivi tähele suudad sa motiveeritult siiski enda ettevõtmised innukalt lõpuni viia.

„A“ tähendus nimes

Sa oled ambitsioonikas ja suudad vabalt mõeldes asju kastist väljaspool näha. Tänu oma sihikindlusele ei muuda sa kergelt meelt kellegi teise surve tõttu. Olles oma loomuselt liider, soovid olukorra üle kontrolli omada ja tegutsedes kindlat sihtmärki omada. Sind on õnnistatud küll vastupandamatu julgusega, kuid samas ära unusta paindlikkust, vastutulelikkust ja teiste ideede, mõtetega arvestamist.

„E“ tähendus nimes

Sa oled sensuaalne, entusiastlik ning armastad täiel rinnal vabadust. Sa usud tõeliselt armumisse...ning muideks juhtub seda sinuga ka üsna tihti! Samuti ei ütle sa kunagi ära suurepärasest peost ning võrratust seltskonnast, nautides ise samal ajal tähelepanu keskpunktis olemist. Samas oled ka väga tundlik ning sind narritada on üsna keeruline. Oskus näha situatsiooni mitut erinevat külge korraga on samuti üks sinu suurepärastest trumpidest.

„I“ tähendus nimes

Oled oma loomuselt kaastundlik inimene, kes suudab maailma tunnetada väga sügaval tasandil. Seega tundub see üsna loogiline, et kaldud olema loominguline ja kirglik kunstiinimene, omades head esteetilist tunnetust nii moes, kunstis kui ka muusikas. Veendu, et jääd enda ettevõtmistele kindlaks ja tegutsed kindlas suunas- vastasel juhul võid ärevuse käes kannatada. Tasakaal on kuldne võti eduni!

„K“ tähendus nimes

Kõik sinus on just kui valgustatud! Oled oma loomuselt nii loominguline kui ka tundeline, lähtudes otsuste tegemisel enda võimsast sisetundest. Samuti ei ole sul keeruline end motiveerida, sest sinu sisemine jõud kannustab sind alati tagant. Sinus peituv seletamatu jõud on midagi, millega teised arvestama peavad. Samas tasuks sul olla ettevaatlik ärevuse ja kõhkluste osas, kuna sul on kalduvus enda närve pingul hoida.

„L“ tähendus nimes

Sinu kujutlusvõime on lausa piiritu ning seetõttu kipud sa tihti peale üle mõtlema selle asemel, et lihtsalt elu nautida. Jälgi, et see ei muudaks sind otsustusvõimetuks. Samuti iseloomustab sind ausus, tolerantsus, lahkus ja suuremeelsus. Lühidalt öeldes on sinu süda alati õiges kohas! See, et sa üle kõige reisida armastad, pole mingi saladus. Veendu, et sinu tegemisi saadaks alati rahustav tasakaal!

„M“ tähendus nimes

Sa oled tõeline töönarkomaan! Sinu energiatase on meeletult kõrge ning seetõttu oled suurepärase tervise juures ning saad hakkama ka vähese unega. Peadpööritavatele pidudele eelistad pigem kodus mõnusat ja rahulikku olemist. Kindlus on miski, mida vajad just kui õhku täisväärtuslikuks eksisteerimiseks- seda nii materiaalses kui ka vaimses mõttes. Veendu, et sinu meeletu tegutsemis-ja töötahe ei muudaks sind teiste suhtes kannatamatuks ja liigselt nõudlikuks.

„O“ tähendus nimes

Sul on kõrged moraalsed tõekspidamised ning oma ettevõtmistes püüad nendest alati lähtuda. Seda seepärast, et sinu väärtushinnangud ja uskumused on sama tugevad kui sinu tahe. Sulle meeldivad küll piirid, seadused ja reeglid, kuid teisalt oled jällegi väga emotsionaalne ning suudad asju väga sügaval tasandil tunnetada. Armukadedus on üks sinu nõrkustest- ole ettevaatlik liigse muretsemise ja kahtlustamise suhtes.

„U“ tähendus nimes

Sa usud nii võtmise kui ka andmise eluseadusesse. Elu võib sulle küll palju anda, kuid sama kergelt kaob see ka ära. Õnneks valitseb selles siiski alati teatav tasakaal. Õpeta ennast kiiremini jalgadel olles mõtlema ja pühenda seejärel end kogu südamest üks kõik millisesse meelepärasesse projekti. Naudi enda instinktiivset tunnetust ja loomingulist kui ka laitmatut ajataju ja õnne! Samuti on sul looduslik eelsoodumus olla kadestamisväärselt glamuurne- ära unusta selle oskusega mängimast!