Jäär

Kohting jääraga võib olla tõeline lõbusõit! Ta on entusiastlik, seiklusaldis ning seksikalt sõltumatu. Jäära lõbujanuline ja ambitsioonikas hing vajab proovile panevaid väljakutseid ja suurejoonelisi eesmärke, et püsida motiveeritu ja elujõulisena. Kui soovid oma Jäärast kallimale muljet avaldada, siis pea meeles, et lõputud vestlused poliitikast, vaesusest, terrorismist või globaalsest soojenemisest teda oluliselt ei vaimusta. Eilse peoõhtu mahlakad üksikdetailid, tulevase sünnipäeva külaliste nimekiri, põnevad reisisihtkohad ja jalustrabav muusika- alusta jutuajamist mõnel eelnevalt mainitud teemal ja Sa näed, kui innukalt ta vestlust edasi arendab. Võib-olla oled sellest juba aru saanud, et võistlushimuline Jäär peab eriti veetlevaks otsekohest ja seksapiilselt kättesaamatut partiid. Sellest hoolimata ära püüa teda võrgutades olla lõputult tabamatu, sest teatavasti ei küti ka kõige sihikindlam ja kangekaelsem jahimees igavesti välkkiiret püüdmatut hirve. Sinu Jäärast kohtingukaaslane võib tunduda küll vaimselt tugev ja emotsionaalselt kõigutamatu, milles üks osa tema vastupandamatust sarmist peitubki, kuid siiski ära haava tema ego ega ole ükskõikne tema tunnete osas. Näita talle välja oma tõelist imetlust!

Sõnn

Rahumeelsele Sõnnile meeldib võtta asju aeglaselt, seega pole mõtet tega tagant sundida või kiirustada. Ole kannatlik! Sõnni kangekaelne, kuid siiski tundlik hing tunneb end hästi inimese seltsis, kes suudab teda naerma ajada ja kes tema soovide, mõtete vastu siirast huvi tunneb. Kui soovid, et Sinu suhe temaga püsiks või järgmisele tasandile areneks, kuula huviga tema ideid ja tulevikuplaane. Mitte mingil juhul ära muutu ülemääraselt või võltsilt entusiastlikuks, sest teatavasti põlgab praktilise meelelaadiga kahe jalaga maa peal olev Sõnn võltse, liialt edevaid ja eputavaid inimolendeid. Seega pole väga mõtet uhkeldada eelmise kuu suursuguse palganumbri või sellega, kui palju maksid Sinu säravad kõrvarõngad. Kõige enam hindab Sõnn majanduslikku stabiilsust, emotsionaalset turvalisust ja tulemustele orienteeritud töökust. Inimesed, kes võtavad erinevaid hüvesid elus iseenesestmõistetavana, ei ole kuigivõrd sümpaatsed tema silmis, sest Sõnni veendumuste kohaselt tuleb jõukus omal käel välja teenida ja seda kõrgelt hinnata. Kui Sinu hing peaks janunema hullumeelsete seikluste järele, Sul on kalduvus panna enda õnne pidevalt proovile või oled oma loomult kullakaevur, kes ise vastu andmata nõuab elult kõike kõige parmet, siis tõenäoliselt pole Sõnnist Sulle ideaalset partnerit. Praktiline meel, ausus, töökus ja õiglus on need, mida ta tõeliselt hindab.

Kaksikud

Kui Sinu väljavalituks on osutunud Kaksikud ja Sa oled otsustanud iga hinna eest talle muljet avaldada, siis kõige tõhusam viis selleks on mõistliku ja targa jutu rääkimine. Jutukas ja teadmistehimuline Kaksik naudib intellektuaalseid vestlusi ega kannata rumalat või seosetut sõnavõttu. Vestluste ja arutelude alustamine jätab Kaksikutele Sinust kustumatult hea arvamuse. Kui Sa veel ei teadnud, siis Kaksikute puhul jääb nende esmamulje Sinust tavaliselt ka viimaseks. Seega on esmakohtumisel väga oluline see, kuidas Sa end tema ees esindad. Sinu kallimast Kaksik võib mõnikord kohelda Sind just kui enda semu, mitte kui tüdruk-või poisssõpra. See ei tähenda aga kaugeltki mitte seda, et ta oleks ebasiiras oma tunnete osas või häbeneks Sind. Olles vaba, lõbus ja mõneti ettearvamatu oma loomuses, on tal lihtsalt aeg-ajalt kalduvus toimida üldiste käitumismustrite-või reeglite vastaselt. Samuti ei ole ta loodud jalamatiks või käsutäitjaks. Kaksikud ei pruugi seda küll verbaalselt väljendada, kuid sellegipoolest eeldavad nad suhtes emotsionaalse kindlustunde ja lojaalsuse olemasolu. Kui Sa seda talle ei paku, siis suundub ta peagi uutele jahimaadele.

Vähk

Kui unistad hellast, tundlikust ja lojaalsest kaaslasest, siis samastub üks tõeline Vähk suurepäraselt Sinu kujutluspildiga ideaalsest partnerist. Enda tunnete välja näitamine on võti tema südameni. Mida avameelsem oled, seda rutemini avab end Sulle ka Sinu introvertne väljavalitu. Kui soovid temaga ainult lühiajalist suhet, siis tee see talle kohe selgeks, sest vastasel juhul võib tundlik ja õrnahingeline Vähk hiljem liialt haiget saada. Kui aga peaksid olema lummatud hellatundelisest Vähist ning näed temas pikaajalist partnerit, siis ole oma tunnetes siiras ja külva ta üle puhtsüdamlike komplimentidega. Teeselda pole mõtet, sest võltsi oleku tabab ta instinktiivselt ära. Armastuse pärast kõrvetada saamine on Vähi üks kõige suurematest hirmudest, seega ei pruugi ta end Sulle kohe emotsionaalselt avada. Enne kui ta pole Sinus kui õiges ja truus kaaslases täielikult kindel, eelistab ta hoida Sinuga turvalist distantsi tunnete ja emotsioonide lahinguväljal. See võib jätta temast arrogantse ning ükskõikse mulje, kuid tavaliselt ta seda siiski ei ole. Selleks, et Sinu Vähist armsam end emotsionaalselt avaks, pead rajama suhte usaldusele ja austusele. Temaga suhtes olles ära kiirusta teda tagant, isegi juhul, kui tegemist on eluliselt väga tähtsate küsimuste või probleemidega. Pea lugu tõsiasjast, et ta vajab aega ja privaatsust asjade üle järele mõtlemiseks.

Shutterstock

Lõvi

Lõviga suhtes olemine võib olla samal ajal nii lõbus kui ka väljakutset pakkuv. Ülekõige siin maailmas armastab võluv Lõvi komplimente ja imetlust. Jumalda teda väljendusrikaste komplimentide saatel ja Sa näed, kuidas Sinu väljavalitu hakkab tõeliselt nurru lööma. Suhe Lõviga ei saa kunagi täiel rinnal õitseda, kui oled liiga egoistlik või vaikne hindamaks ja tunnustamaks tema parimaid omadusi. Kuna Lõvi armastab head seltskonda ja meelelahutust, siis võlu teda oma vaimukate ütluste ja huumorimeelega. Samuti hindab ta väga kõrgelt partnerit, kes on emotsionaalselt tugev ja otsustusvõimeline, kuid ära proovi mitte mingil juhul tema üle domineerida või teda kamandada. Vastasel juhul võib tema kuldne sära kustuda või jääd Sa temast lihtsalt ilma. Selleks, et uhke Lõvi igavesti Sinu oleks, paku talle alati kõike kõige paremat. See võib teinekord tunduda küll ebaõiglasena, kuid üks täisvereline Lõvi tõepoolest usub, et suur osa terve maailma aust, hiilgusest ja tähelepanust peaks olema koondunud tema peale ning seepärast ei rahuldu ta tavaliselt ka keskpärasusega. Olles Lõviga kohtingul, võib ta täiesti ootamatult rünnata Sind erinevate küsimustega. Ära võta seda solvanguna, sest ta teeb seda ainult selleks, et Sind paremini tundma õppida ja seeläbi veenduda Sinus kui enese väärilises partneris.

Neitsi

Neitsi võib tunduda algselt külm ja eemaolev, kuid tegelikult on ta oma hinges tundlik ja südamlik. Ta ei pruugi end avada Sulle koheselt, vaid teeb seda mõne aja jooksul. See, et ta Sind usaldaks, tuleb Sul endal välja teenida. Kui soovid süüdata heleda leegi Neitsi südames, tuleb Sul olla kannatlik ning Sa näed, kuidas asjad ise sujuma hakkavad ja suhe edasi areneb. Neitsile meeldib elada kindla plaani järgi, erinevad ootamatused teda eriti ei vaimusta. Seega otsib ta alateadvuslikult enda kõrvale ka kaaslast, kes ei oleks liigselt impulsiivne ega ettearvamatu. Edukad, intelligentsed, heade kommetega ja iseseisvad inimesed veetlevad teda kõige enam. Võlu teda enda intelligentsiga ja jälgi, et Sinu sõnavõtud oleksid loogilised. Mõnikord võib Sulle tunduda, et targale Neitsile pole mõtet vastu vaielda ning mõttekam oleks lihtsalt tema arvamusega nõustuda.Tegelikult aga naudib analüütiline Neitsi väljakutset pakkuvaid diskussioone ja arutelusid. Sinu arvamus ja hinnangud on igati au sees hoitud.

Kaalud

Olles oma natuuri poolest võluvad, abivalmid, hoolitsevad ja tundlikud, on Kaalude tähtkuju all sündinud inimesed vastassoo poolt väga hinnatud. Kui Sinu väljavalituks on osutunud Kaalude tähtkuju all sündinu, näita välja siirast huvi tema vastu. Miski ei meelita Kaalusid rohkem, kui Sinu soov teda paremini tundma õppida. Küsi temalt erinevaid küsimusi, mis puudutavad tööd, hobisid, unistusi, elustiili ja Sa näed, kuidas ta vestlust naudib seda ise edasi arendades. Kuid hoidu siiski liigselt isiklikuks muutumast, seda eriti suhte algstaadiumis, sest teatavasti on piir meeldiva huvi tundmise ja eraelus tüütu nuhkimise vahel üsna õhuke. Tunnusta teda vestluse käigus mõne ootamatu koha peal ning Sa näed, kuidas ta õrnalt punastab. Komplimendid panevad teda tundma ihaldatu ja erilisena. Kui oled otsustanud võita kaunihingelise Kaalude südame, siis pea kindlasti meeles, et oma rahumeelsuses ei salli ta silma otsaski vägivalda, agressiooni ega disharmooniat. Kaalude tähtkuju all sündinud inimene januneb kaaslase järele, kes oleks tugev, ambitsioonikas, väljapaistev ja otsustusvõimeline. Tema igavese poolehoiu võitmiseks tugevda endas eelnevalt mainituid omadusi ja kontrolli oma raevu, kui peaksid juhtumisi olema keevavereline ja kergesti ärrituv.

Skorpion

Sinu armsamast Skorpion hindab suhtes eelkõige siirust. Võltsid võrgutamistaktikad tunnetab ta instinktiivselt ära. Seega pole teesklemisel mõtet, ükskõik kui osav näitleja Sa ka poleks. Skorpion vajab selgust armusuhetes, mis tähendab seda, et ta soovib konkreetselt teada, mis etapis teie suhe on ning kas sel on arengupotentsiaali. Ütle talle otsekoheselt ja ühemõtteliselt, mida tema vastu tunned. Isegi juhul, kui teie tunded pole vastastikused, hindab ta Sinu ausust väga kõrgelt ning sama ootab ka Sinult. Mis puutub irooniasse ja sarkasmi, siis proovi vestluses hoiduda teravatest väljaütlemistest või kahemõttelistest naljadest. Paljud Skorpionid on liiga uhked või ebakindlad selleks, et enda üle naerda. Nad võivad tunda end solvatuna pealtnäha süütutest kommentaaridest. Sinu väljavalitust Skorpion ei pruugi olla kõige jutukam ja väljendusrikkam oma tunnetest rääkimisel, kuid ära heida seda talle ette, sest vastasel juhul võib ta veelgi kinnisemaks muutuda. Ta on skeptiline, saladuslik ja ülimalt sensuaalne oma loomuses ning arvatavasti see Sind tema juures köidabki.

Shutterstock

Ambur

Väsimatu ja seiklushimuline Ambur armastab uusi asju õppida, erinevaid sihtkohti ja kultuure avastada ning laiendada enda teadmiste horisonti. Jaga temaga oma kogemusi ja räägi enda kõige metsikumatest kogemustest! Tema tähelepanu köitmiseks unusta ära igavad vestlused ja keerulised mõistujutud. Ambur hindab otsekohesust. Kui Sinu suhe Amburiga on veel algstaadiumis, siis jutud suhte järgmisele tasandile viimise teemal ja lakkamatu tulevikuplaanide tegemine tõukab vabadust armastavat Amburit Sinust vaid eemale. Parem võta asju rahulikult ja veena teda selles, et Sul pole plaanis teda raudse nööriga enda külge siduda temalt hindamatut vabadust ära võttes. Kui oled keegi, kes stimuleerib tema teadmistehimu, hulljulget natuuri ja austad tema mustlashinge, armub Ambur Sinusse kiiremini, kui jõuad silmigi pilgutada.

Kaljukits

Olles rahulik, introvertne ja ambitsioonikas, on Kaljukits arvatavasti kõige tähelepanelikum, hoolitsevam ja õrnem kaaslane kõikidest sodiaagimärkidest. Juhul, kui ta on leidnud endale selle „õige“, külvab ta Sind üle erilise hoolitsuse ja armastusega. Kaljukits on oma loomuses ettevaatlik, mis tähendab seda, et ta ei kingi oma kuldaväärt armastust ja pühendumust igaühele. Ole kannatlik ja võida tema usaldus! Rahulolev ja kustumatu naeratus, mille hiljem vastutasuks saad, peaks olema ootamist igati väärt. Olles tema südame enesele vallutanud, üllatud Sa nähes, kuidas pealtnäha vaikne ja rahulik Kaljukits muutub metsikult kirglikuks ja sensuaalseks armastajaks. Olgugi, et ta hindab väga kõrgelt materiaalseid hüvesid, ei soovi ta siiski enda kõrvale inimest, kes raha kummardades elu materiaalset poolt liigselt üle tähtsustab. Emotsionaalne kindlustunne on tema jaoks palju olulisem.

Veevalaja

Hea huumorimeel, tarkus, jutukus- kõik see ühes kehastuses iseloomustab üht tõelist Veevalaja. Oma veetleva ja lõbusa sarmiga tõmbab ta enesele väga palju austajaid ligi. Kahjuks või õnneks on ta aga ise üsna valiv ning seepärast võtab tal ka potentsiaalsesse kaaslasse kiindumine kauem aega. Kui Sinu silmarõõm on Veevala, siis võib juhtuda, et teie ootused suhte osas on erinevad. Suhte alguses ära sea endale tema osas väga kõrgeid ootusi. Köida tema tähelepanu suurepärase suhtlemisoskusega ja muretu olekuga. Head kommunikatiivsed oskused köidavad teda veelgi enam kui välimine atraktiivsus. Samuti naudib Veevalaja Sinu võimet tema vaimu ergutada, mis seisneb tema julgustamises ja tuju üleval hoidmises. Intelligentsetel ja sõbralikel Veevalajatel on tavaliselt suur sõpruskond. Ära püüa teda eemal hoida tema vastassoost tuttavatest ja sõpradest, sest omandihimu ja tulised armukadedus-stseenid peletavad ta koheselt eemale. Proovi mõista tema unikaalset arusaama maailmast ning Sinu pingutused tasuvad end ära.

Kalad

Kalade täthkuju all sündinu on emotsionaalne ja nutikas. Tema sarm võib olla sõltuvust tekitav, seda eriti juhul, kui armastad algatada ja arendada huvitavaid vestlusi, unistustes elada ja argirutiinist vabaneda kaunite fantaasiate abil. Kui soovid tema südant võita, aja teda naerma, paku talle turvatunnet ja hoolitsust. Samuti hindab ta väga kõrgelt kaastundlikku loomust. Kalasid võib tihti peale saata melanhoolsus, kuid kui Sa suudad hoida teda positiivse ja elurõõmsana, areneb ka Sinu suhe temaga paremuse suunas. Süsti temasse enesekindlust ja vastutasuks muudab ta Sinu elu imeliseks. Hoolimata sellest, et Kaladele meeldib, kui keegi neid juhib ja suunab, ei kannata nad domineerimist ega omandihimu. Proovi hoiduda lämmatamast oma veemärgist armsamat, sest vastasel juhul võib ta lihtsalt Sinu elust minema hõljuda.