Millised on aga kõige levinumad inimtüübid, kes festivalile satuvad? Kas leiad nad üles ka tänavuselt festivalilt? Kas tunned nende seast ära ka iseenda?

1. Tantsija

Foto

Talle kõlbab ükskõik milline muusika – nii kaua kuni selle saatel saab tantsida! Olgem ausad, Õllesummer on selle jaoks sobiv paik. See tüüp liigub ühelt lavalt teisele ja võtab kõigest viimast. Kusjuures, on tema ka just see, kes loob kohapeal uusi trendikaid tantsusamme (või on ta ehk teinud juba aasta otsa ettevalmistusi?)

2. Kontserdikülastaja

Foto

Konkreetne tüüp, kes tuleb festivalile kindla plaaniga näha ja kuulata teatud bändi või esinejat. Olgu selleks Singer Vinger või The Prodigy – ta läheb kohale, et kuulata oma lemmikut ja ainult seda. Võib-olla võtab ta ka mõne õlle ja arutleb sõpradega kuuldu üle.

3. Kokkutulekuhuviline

Foto

Tema on see tüüp, kes on käinud igal Õllesummeril. Tal on väljakujunenud juba oma traditsioonid ja kindlad sõbrad, kellega ta seal igal aastal kohtub. Ega teda tegelikult kava nii väga ei huvitagi, peaasi, et näeb vanu sõpru, kellega saab taas koos maha istuda ja mõnusalt aega veeta.

4. Elunautija

Foto

Talle meeldib Õllesummeri juures kõige enam see, et festival toimub lähedal. Nii pole vaja palju jamada, et nautida head muusikat, seltskonda ja loomulikult õlut. Või noh, olgem ausad, ega teda see muusika ja seltskond nii väga ei huvitagi. Tema on just see tüüp, kes on viib Õllesummeri juurte juurde tagasi, ehk peamine on ikkagi õlu!

5. Töötaja

Foto

Pole vahet, kas ta on ajakirjanik või kaupleja, tema jaoks on Õllesummer järjekordne tööots. Suured rahvamassid on muidugi tüütavad, aga samas tähendab see ka suuremat käivet või põnevamat infot. Igatahes, ruttab tema festivalile kohale esimesena ja lahkub sealt viimasena, et võtta maksimum!

6. Esmakülaline

Foto

Võimalik, et tegu on välismaalasega, väga noore inimesega või äkki on ta lihtsalt kusagil kivi all elanud. Igatahes, ükskõik mis põhjuse tõttu satub tema Õllesummerile esimest korda. Ta ei tea täpselt mis seal toimub ja mida peaks seal tegema, aga ta satub kokku vanade tuttavate, hea muusika ja tuleb koju ilusate mälestustega. Kui just muidugi ei juhtu, et sajab.