Päike liigub ümber sodiaagimärkide aastaga, veetes igas märgis ühe kuu. Kuu aga teeb sodiaagile ringi peale kuu ajaga ning liigub igas märgis vaid natuke rohkem kui kaks päeva.

Kuumärk on sinu astroloogilisel sünnikaardil järjekorras tähtsuselt teine, kohe päikesemärgi järel.

Kuu mõjutab inimeste tundemaailma ning oma kuumärki teades saad enda kohta palju huvitavat teada. Teades ka oma kallima kuumärki, saad temagi kohta põnevaid asju teada. Kui tahad.

Et teha kindlaks, millises tähemärgis oli kuu sinu sünnihetkel, tuleb arvutada või astroloogilist tarkvara kasutada. Arvuta oma kuumärk välja SIIN!

Jäär, 21. märts - 19. aprill

Kuu annab sulle energiat viia ellu palju erinevaid asju, kuid ei kindlusta emotsionaalset tuge, millest tundub alati pisut puudu jäävat. Sport või teised võistluslikkust pakkuvad valdkonnad, mille puhul on tegemist selge võit-kaotus olukorraga, on sinu jaoks atraktiivsed, sest neil on kindel emotsionaalne tulemus. Paljud juristid on kuumärgilt Jäärad.

Sõnn, 20. aprill - 20. mai

Oled pragmaatiline. Liikumapanevaks jõuks on sinu puhul solvangud ja haigettegemine. Kui need on teemaks, siis sa enam paigal ei passi. Selleks, et keegi sinusse ei armuks, oled võimeline endale raudrüü ümber ehitama. Oled aga ülimalt tundeline, kui keegi sellest läbi suudab murda ning käitud nagu uhket sarvepaari kandev hirv, kui armastus sind tabab.

Kaksikud, 21. mai – 21. juuni

Kui kuu on Kaksikutes, tekib sul tahtmine ära joosta või puududa. Teed küll head nägu, kuid tegelikult oled segaduses, kuidas oma julgete sõnade kohaselt elada. Lobised nii pikalt, et see muutub ka su enda jaoks tüütavaks ning sa pole enam isegi kindel, mida mõtled või kuidas end tunned.

Vähk, 22. juuni – 22. juuli

Armuelu kordaseadmine on sinu jaoks raske. Meenutad peaaegu kogu aeg minevikku ja elad mälestustes. Kui tunned end piisavalt enesekindlalt, olgu töö- või armuasjus, muutud maailma kõige armsamaks inimeseks. Ebakindlus aga muudab sind kiiresti närviliseks.

Lõvi, 23. juuli – 22. august

Püüd jääda sündsaks ja nõudmine, et sind koheldaks hästi, on sulle emotsionaalse pinge allikateks. Püüad teisi aidata, näidates isiklikku eeskuju ja tahtejõudu, need mõjuvad. Iseenda aitamisel on sul aga palju abi kuninglikust õhkkonnast enda ümber.

Neitsi, 23. august – 22. september

Armastad detailidele tähelepanu pöörata, oled kiire mõtlemisega. Sa ei tunne kohustust teha asju traditsioonilisel moel, kasutad elus mitmesugused võimalusi ja allikaid. Kuid sinu pisiasjadeni laskuv täpsus võib inimesed su ümbert eemale peletada.

Kaalud, 23. september – 22. oktoober

Kas keegi on sind nimetanud loruks? Sinu selgitused selle kohta, mida sa tead, teeb heade suhete hoidmise sageli raskeks. Diplomaatia aitab inimestel su mõtetest aru saada, kuigi sageli nad arvavad, et sa ei mõtle. Kuid sinu tundeelu on elav ja mõistuspärane, sulle on omane mõtteviis, mida paljudel pole.

Skorpion, 23. oktoober – 21. november

Suudad täpselt määrata, millises seisus su tunded mingil ajahetkel on. Tunnetest eemalduda on sul siiski raske, sest suudad käituda üsna külmavereliselt, ükskõik kui vihane või kirglik sa parajasti oled. Kuumärk annab sulle vankumatu kindluse, kuid seetõttu ei suuda sa sageli teiste seisukohtadest ja vaatenurkadest aru saada.

Ambur, 22. november – 21. detsember

Amburi kuu on seikluslik, talle meeldib mängulisus. See on täiesti selge, et sinu elu on seikluslik. Tuimad inimesed sulle ei meeldi ja sa ei suuda tõsiselt võtta neid, kelle igapäevast ja intiimset elu eraldavat kardinat sa korra kergitanud oled. Sa pead saama kas kõik või ei taha sa midagi. Hingesugulase otsingutes on edukas, isegi mitu korda elu jooksul.

Kaljukits, 19. jaanuar – 22. detsember

Tead, kuidas maailm töötab ning milline on sinu koht selles – see teeb su elu palju lihtsamaks. Su elupäevad pole kunagi igavad, kui tunned end millegi suure osana. Status quo külge klammerdumine võib põhjustada pettumust, kui ühiskond reageerib muutustele, sina aga mitte. Paindlikkus ei ole su tugevaim külg, kuid edasiliikumine, vaatamata sellele, mis teised arvavad või mõtlevad, aitab sul edeneda.

Veevalaja, 18. veebruar – 20. jaanuar

Kuu soodustab sinu vaimset aktiivsust, kuid röövib personaalse ühenduse. Näed oma individuaalsust pigem osana suurest tervikust ja ühenduses teiste inimestega. Oled hea meeskonnamängija seni, kuni sinu huvid on mängus. Sõpruskonnal ja erinevatel gruppidel on su elus oluline tähendus, isegi siis, kui keegi teie tegevust ei tunnusta ega märka, mida saavutanud olete.

Kalad, 19. veebruar – 20. märts

Kuu sunnib sind teiste heaks ohverdama ja üsna palju. Võime seada teised inimesed endast ettepoole on sinu tugevus. Armastad reaalsusest eemalduda ning elu tõelised võimalused võivad seetõttu sinust mööduda ilma, et neid tähele paneksid. Silmad neid vaid kaugustest või ei märka üldse, sest parajasti unistad just sel ajal.

Allikas: keen.com