Kairi ja Leino ei jaga mitte ainult leivakappi, vaid ka ettevõtet, milles nad koos töötavad. Tihti ollakse koos töötamise asjus skeptilised, et näed oma küljeluud kodus ja siis jälle tööl, et kas paljuks ei lähe? Õnneks on nende ametid sellised, mis sel tekkida ei lase - nad mõlemad töötavad Lux Expressis bussijuhtidena.

Mõlemad sattusid hilisel tunnil ka tööl olema kui aastanumber vahetus. Sel õhtul väljus Kairi bussiroolis Tartust kell 21.00 ja Leino Tallinnast kell 23.00. Kairi jõudis Tallinnasse küll enne südaööd, kuid kuna tema teine pool samal ajal täpselt vastassuunas sõitmas oli, ei oleks ta teda kallistada saanud.

Seda märkas ka juhtide ülemus, kes andis loa, et kuna bussijuhid on sõitmas samal liinil, võivad nad vastu sõites seisma jääda ja üksteisele õnne soovida. "Vot ülemus mul ikka vahva mees! Avastas eile, et me sõidame õhtul Leinoga üksteisele vastu. Ta andis loa, et võime tee peal korra seisma jääda ja head vana lõppu soovida!" rääkis Kairi heldinult.

Bussireisijad võisidki olla tunnistajateks kuidas aastavahetus siiski peetud sai, ilutulestik lastud sai ning kallistused-suudlused jagatud said. Kiirelt ja kompaktselt, kuid asi seegi. Piltki sai tehtud bussireisija poolt. Head uut aastat ka Igava toimetuse poolt!