Vaatamegi lähemalt, millised maailma linnad milliste tähemärkide jaoks kõige ideaalsemad on.

Jäär: Amsterdam (Holland). Tormakad jäärad eelistavad kiiret elurütmi ja Amsterdamis on võimalik pääseda kiirelt ja kergelt igasse paika kas jalgsi või jalgrattaga. Amsterdam on tuntud paigana, kus pannakse algus paljudele äridele ja idufirmadele ning ambitsioonikale jäärale sobib linna tegus ja nooruslik ärikliima imehästi.

Sõnn: Valletta (Malta). Sõnnid tunnevad end hästi, kui saavad töötada millegi heaks, millesse nad siiralt usuvad. Eetiliste tõekspidamistega ja rohelist mõtteviisi hindav Sõnn armastab elu saarel, kus on pea igal sammul ajalugu, mille säilitamises saab Sõnn aktiivselt kaasa lüüa. Lisaks on soe ja lihtsat elu pakkuv Valletta kui tükike paradiisi maakeral.

Kaksikud: Nairobi (Keenia). Pole imestada, et alati toimekatel Kaksikutel on pidevalt kümme erinevat tegevust käsil. Nairobi askeldustesse Kaksikute loomus sobib. Loomulik intelligents ja sarmikus kohandub kergest linna ärikliimaga ja paiga kirev ööelu pakub meelelahutust.

Vähk: Ateena (Kreeka). Tundlikud ja vahel isegi tujukad Vähid võivad olla üsna dramaatilised ja kohati isegi üle reageerida. Neil on hea kunstimeel ja suurepärane kujutlusvõime, mistõttu paljud Vähid on teatri- ja kunstisõbrad, kes võtaksid meelsasti osa Ateena külluslikust teatrielust. Ateenas on teatreid rohkelt, kuid kui lisada veel maitsev Kreeka toit, iidsed varemed ja suurepärane kliima, siis kes ei oleks sellises paigas õnnelik?

Lõvi: Dubai (Araabia Ühendemiraadid). Lõvid kiirgavad endast uhkust ja on sündinud liidrid. Nad ootavad elult ilusaid asju ja kogemusi ning nad tahavad alati olla sündmuste keskel, mistõttu Dubai on neile ideaalne paik. Linn on luksuslik ja Lõvil seal juba igav ei hakka.

Neitsi: Genf (Šveits). Neitsi on tähemärkide seas üks kõige töödrügavamaid. Genfi sotsiaalne ja poliitiline kliima pakub neile tohutuid võimalusi eneseteostuseks ja annab võimalusi luua rohkelt uusi kontakte. Tööd ja erinevaid projekte selles linnas juba jätkub.

Kaalud: Costa Brava (Hispaania). Kaalud on alati kõhklevad ja ei suuda sageli kiiresti otsuseid langetada. Costa Brava on piirkond, kus on palju, mida uurida ja avastada. Kohalik loodus pakub kauneid vaatepilte, mis unelevaid Kaalude tähemärgi esindajaid igaveseks lummab.

Skorpion: Veneetsia (Itaalia). Selle tähemärgi esindajad on müstilisusega seotud inimesed, kes lähevad sinna, kus neile kõige rohkem meeldib. Nad jahivad oma unistusi suure kirega. Mitte ühekski linnas pole sellist kompotti saladustest, armastusest, tegevusvõimalustest ja seiklustest nagu Veneetsias. Looklevad alleed, kõnniteed ja kanalid annavad salapära armastavale Skorpionile lõputuid võimalusi uute asjade avastamiseks.

Ambur: Austraalia kullarannik. Riskialtid, elavad, enesekindlad ja head suhtlejad Amburid on kõige õnnelikumad siis, kui nad saavad saavad värskes õhus aktiivseid tegevusi harrastada. Austraalia pakub teataval hulgal ohtusid, mida Ambur ületada armastab. Olgu selleks suurepärased rannad surfiharrastuseks või mäed, mis lausa kutsuvad ronima. Kuna Austraalias elab palju inimesi, kes armastavad sporti ja on kehaliselt aktiivsed, on Amburil kerge leida uusi sõpru ja tuttavaid, kes mõtlevad nagu tema.

Kaljukits: Zürich (Šveits). On oma loomult on Kaljukitsed üsna häbelikud, aga see ei takista neil olemast ambitsioonikad ja omada iga asja kohta tugevat arvamust. Nad teevad mida iganes, et olla edukad ja rikas ärilinn Zürich pakub selleks küllaldaselt võimalusi.

Veevalaja: Tokyo (Jaapan). Veevalajad on sõbralikud, lõbusad, suudavad ajaga kaasas käia ja oskavad oma käike ette mõelda. Mis koht sobiks neile paremini kui arenev kõrgtehnoloogia keskus Tokyo. See on linn, kus mõeldakse välja ja pakutakse alati kõige uuemaid ja kaasaegsemaid tehnilisi lahendusi. Analüütilist Veevalajat hoiab see linn alati tegevuses.

Kalad: Viin (Austria). Unistavad, lahked, sõbralikud ja tundlikud Kalad armastavad muusikat, kunsti ja kirjandust. Viini kirev kultuurimaastik ei väsita ega tüüta neid. Linn on täis kaunist arhitektuuri, külastamist ootab üle saja muuseumi ja kontserdipaiga ja on palju muudki põnevat.