Astroloogia tundmine on sulle abiks, kui soovid mõista oma kallima või ihaldusobjekti sügavamaid vajadusi ja tema jaoks erutavaid teemasid, asju või aistinguid.

Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukitse jaoks on väga oluline tunnustus, võim ja edukus. Neil on tugev iseloom ja võimas libiido. Meeleliselt erutavalt mõjuvad neile vormirõivad, erinevad rollimängud ning samuti massaaž ja eksootilised maitsed. Suhete alal ei meeldi neile kiired ja lihtsad võidud. Mäng ning takistused, mis tuleb eesmärgi saavutamiseks ületada, tekitavad neis kordades enam põnevust.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja on sõltumatu ja ettearvamatu natuuriga ning tema tundmaõppimine on paras katsumus. Talle meeldib suhtes vabadus ning mängulisus. Meeleliset erutavaks teemaks on tema jaoks erinevad fantaasiad, mis võivad ka küündida väljapoole klassikalise armukunsti piire. Erutavalt
mõjuvad talle viirukilõhn, küünlavalgus ja seks ootamatutes kohtades.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Kalad on suured romantikud ning emotsionaalselt küllaltki keeruka natuuriga. Nad usaldavad palju oma intuitsiooni ja sisetunnet oma partnerivalikul. Nende jaoks on väga olulised head ja harmoonilised suhted. Tee nende südamesse käib läbi klassikalise raja - roosid, vein, küünlavalgus, armastuslaulud ja romantilisd jalutuskäigud rannal.

Jäär (21. märts - 20. aprill)

Jäära natuur on tormakas, söekas ja üle kõige meeldivad talle vallutused. Kui kireleek lööb temas lõkkele, siis sealt enam taganemisteed ei ole. Teda erutab võim, jõud ja see, et tema saab juhtida asjade käiku. Erutavalt mõjub talle seksikas ja luksuslik pesu, nahalõhn ning punased roosid.

Sõnn (21. aprill - 21. mai)

Sõnn on pigem rahulik, kuid seevastu väga visa ja lojaalne. Teda ei maksaks tagant kiirustada, see võib panna teda hoopis vastupidiselt oodatule käituma. Väga oluline on tema jaoks turvatunne, stabiilsus ja igapäevased naudingud. Teda erutab siid, muskuslõhnaline parfüüm, šokolaad ja kallid kingitused.

Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Kaksikud on äärmiselt sõnaosavad ning just oma elava ja jutuka loomuga suudavad nad nii mõnegi vallutuse korda saata. Nende jaoks on seksuaalfantaasiad väga olulised ning tihtipeale kõidab neid erootiliste mõtetega mängimine sama palju kui seks ise. Neid erutavad erootilise sisuga filmid ja raamatud, vormirõivad ning võim.

Vähk (22. juuni - 23. juuli)

Vähk on väga omandihimuline ja suhtele pühendunud tähemärk. Ta hindab üle kõige klassikalisi väärtusi ja traditsioone. Talle mõjuvad erutavalt õrnad puudutused, sensuaalsed kallistused, oma tunnete ja tõotuste kinnitamine. Ka kuuvalgus ja jalutuskäik rannas viivad ta mõtted romantilistele radadele.

Lõvi (24. juuli - 23. - august)

Lõvi jaoks on armastus ja seks üheks õnneliku elu alustaladest. Ta on kirglik ja kuumavereline ning januneb tunnustuse, imetluste ja meelituste järgi. Kuid ta ei ole sugugi rumal, seega kui tõsised tunded tema vastu puuduvad, tajub ta kohe võltsi oleku ära ning sinu võimalused on käest antud. Meeleliselt erutavad teda kuld, päike ja silmapaistvalt kaunis välimus.

Neitsi (24. august - 23. september)

Neitsi võib pealtnäha paista külma ja tagasitõmbununa, kuid see on petlik. Tema vagura pealispinna all pulbitseb suur elujanu ja kirglik natuur. Partnerina on ta nõudlik, armastab puhtust ja kokkulepitud reegleid, kuid ta ei pane ka kätt ette põnevatele eksperimentidele. Temale lähenedes tasub vaid õrnalt märku anda oma huvidest. Pigem rõhuda sellele, et näida perfektne, sest täiuslikkusele ei suuda ükski neitsi vastu panna. Teda erutavad erootikafilmid, massaaž ja kerged hammustused.

Kaalud (24. september - 23. oktoober)

Kaalud on suurepärased kallimad, kes on otsekui loodud armastuse jaoks. Nad otsivad oma hingesugulast ning hoiavad ja hellitavad oma partnerit piiritult. Kaaludele mõjub erutavalt ilu, harmoonia ja elutarkus. Samuti rõõmustab nende silma ja südant lillekimp, küünlavalgus ja pudel head veini. Kaalud on ideaalsed armastajad, kes ei ütle "ei" ka keelatud naudingutele. Voodis erutavad teda hea parfüüm, idamaised aroomid ja klaasike šampust.

Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Skorpioni salapära ja seksuaalsus on ilmselt kõigile tuntud. Ta varjab kiivalt oma eelistusi, kuid võid kindel olla, et igavad asjad teda ei köida. Tema enda jaoks on väga oluline vabadus ja sõltumatus, kuid teiste üle domineerib ta hea meelega. Ta suudab vajadusel hoida lahus ka armastuse ja iha ning ei karda eksperimenteerida. Ta naudib seda, millest paljud teised vaid unistavad. Teda erutavad nahk, piitsad ja seksikas aluspesu.

Ambur (23. november - 21.detsember)

Muretu ambur armastab süütut flirti ja austajate imetlevaid pilka. See kui teda ihaldatakse, mõjub talle erutavamalt, kui miski muu. Temaga koos olles peaks kindlasti vältima rutiini, sest see tapab nii amburi huvi, kui kuivatab kokku tema libiido. Kui soovid temas iha äratada, siis rõhu põnevusele, salapärale ja mängulisusele, nende sütitava energia vastu ambur ei saa. Teda erutab ka hea toit, idamaised armukunstid ja seiklused.

Allikas: alkeemia.ee