Jäär

Oled kamandav, ülbe ja liiga nõudlik. Sead endale alati kõrged ootused ning kui kõik sinu plaani järgi ei lähe, oled ääretult pettunud.

Sõnn

Oled tihti liiga kangekaelne. Kasutad inimesi ära, sealhulgas ka oma lähedasi. Viha pead aastaid ning enamjaolt sa ei saa aru, millal on targem lihtsalt alla anda.

Kaksikud

Oled kahepalgeline ja tihti ka lapsik. Tüdined inimestest ja asjadest kiiresti ära.

Vähk

Oled nii tundlik, et su sõbrad tunnevad, et peavad sinu juuresolekul kogu aeg oma sõnu valima. Käitud ainult emotsioonide põhjal.

Lõvi

Oled egoistlik ning toitud inimeste tähelepanust ja kiitusest. Kui mingit auhinda pole mängus, siis sina ei võistle.

Neitsi

Oled otsekohene nii enda kui ka teistega. Sinuga on ülimalt raske kompromisse saavutada, sest oled veendunud, et sinu nägemus on alati õige. Perfektsionist muidugi ka.

Kaalud

Oled otsustusvõimetu. Sul on raske kohaneda ning tunned end võõraste inimeste juuresolekul ebamugavalt. Hoiad kahe käega vanast ja mugavast kinni.

Skorpion

Oled liiga kontrolliv ja nõudlik. Sa vihkad muutuseid ja sul on raskusi andestamisega. Tihti on sul inimeste kohta mingisugune eelarvamus, mis ei pruugi isegi tõsi olla.

Ambur

Arvad liiga palju ja inimeste kritiseerimine on sul käpas. Mõtled, et oled aus, kuid teistele jätad endast lihtsalt ülbe ja kriitilise mulje.

Kaljukits

Oled ülemõtleja. Tihti muretsed olukordade pärast mitu kuud ette ja mõtled oma peas välja ärevust tekitavaid stsenaariumeid.

Veevalaja

Oled vaikne, kuid surmav. Kui sulle midagi teistes ei meeldi, oled nende vastu nii külm kui vähegi võimalik. Sul on raske oma tunnetest rääkida.

Kalad

Oled tõeline udupea! Hõljud pilvedes ja ei suuda keskenduda ega produktiivne olla. Reaalsusega toimetulemine põhjustab sinus tõsiseid raskuseid.